Sleep Tight ile Huzurlu Geceler

11-05-2023 10:48
Sleep Tight ile Huzurlu Geceler
Çocuğunuz artık beşiğinden, kendi büyük çocuk yatağına terfi etti. Peki artık uykusuz geceler geride kaldı mı ? 
 
Bundan sonra ya yatağından düşerse kaygısı başlar ve bunu önlemek için yatağa takılan bazı aparatlar alınır. Bu aparatlar çocukların yataktan düşmelerini engellemek için ne kadar faydalı gibi görünse de, uyurken kafalarını çarpmalarını, uyanıkken daha yüksekten düşmeleri açısından da tehlikeli olabilir. 
 
Ya uyurken bütün gece üstü açık kalırsa, üşütüp hasta olursa düşünceleriyle, zaten çocuğumuz uyusa bile sizleri uyku tutmaz. 
 
Piyasada çocuklar kafasını çarpmasın, uyurken üşümesin, yataktan düşmesin gibi endişeleri ortadan kaldırmak için çok çeşitli fakat ne yazıkki sürekliliği bulunmayan bir çok ürün var. 
 
Sleep Tight tüm bu problemleri tek bir ürün ile çözmek amacıyla tasarlanmıştır. Yan fermuarlar sayesinde çocukların yataktan düşmesini engeller ve aynı zamanda rahatça hareket etme konforu sunar. Çocuklar büyüdükçe yeni uyku tulumu alma ihtiyacını ortadan kaldırır, dolayısıyla ekonomiktir. Temizlenmesi kolay olduğu gibi bariyeri indir/kaldır derdi olmadığı için çocuklar kendi yataklarını rahatlıkla toparlayabilirler. 

Sleep Tight gece boyunca çocuğunuzu sardığından ve sıcacık bir uyku uyumasını sağladığından, çocuğunuzun doğduğundan beri süregelen uykusuzluk dönemini sonlandırmasına yardımcı olur. Kesintisiz uyku dönemine hoş geldiniz... 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.